Skip to main content
  • Welkom bij de Surf-Inn!

    In ons casual restaurant in Scharendijke serveren wij no-nonsense gerechten met een spicy twist. Easy going comfort food dat vers wordt bereid!

  • Onze gerechten

    Lokaal geproduceerde, artistiek vervaardigde en voortreffelijk heerlijke gerechten.

Welkom bij Surfinn

Namens Team Surf-Inn heten we jullie van harte welkom in Eetcafé Surf-Inn. 

Surf-Inn is in 1984 opgericht door de familie Brondgeest en na jaren in handen van de familie te zijn geweest in 2021 overgenomen door Tatjana en Marieke. Onder leiding van de nieuwe eigenaren transformeert de Surf-Inn langzaam tot wat het uiteindelijk wilt zijn. Een restaurant met mooie lokale producten die geserveerd worden in een informele, huiselijke sfeer.

  • Vlees
  • Vis
  • Vlees

    Ons vlees is afkomstig van Vleesboerderij Boot in Kerkwerve. Vleesboerderij Boot staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige vlees en focust zich op de complete vleesketen. Dat betekent dat ze van het verbouwen van het voedergewas tot de uiteindelijke slacht alles in eigen beheer hebben. En dat alles op een steenworp afstand van Scharendijke.

  • Vis

    Vishandel Schot in Tholen is sinds de overname van de Surf-Inn verantwoordelijk voor de verse vis. Met dagelijkse levering, alsook waar mogelijk lokale producten, zorgen zij ervoor dat we een mooie viskaart kunnen presenteren. Zo zijn jullie bij ons aan het goede adres voor een pan Zeeuwse mosselen van Neeltje Jans. Dit lokale paradepaardje is de meeste maanden van het jaar beschikbaar. Vraag onze bediening naar de beschikbaarheid.

Kom onze menukaart ontdekken!

Geniet van onze lekkere gerechten en drankjes.

  • La Boutique du Surf

    In ons kleine winkeltje zijn verschillende Surf-Inn promotieartikelen te koop. Keukenschorten, t-shirts, hoodies en softshell jacks zijn in verschillende maten voorradig. Ook het Zeeuwse kookboek met het recept van de Surf&Turf en andere wisselende promotiematerialen zijn hier te koop. Neem snel een kijkje.

  • Texels Bier

    Sinds 2023 is Eetcafé Surf-Inn officieel ambassadeur van Texels bier. Bezegeld door een mooie muurschildering in de zaak hebben we de handen met Texels ineen geslagen en serveren we zowel van de tap als op fles mooie bieren met een eiland vibe. Kijk voor de collectie op onze bierkaart.

  • Fromagerie Erik Murre

    Al onze kaas- en zuivelproducten worden geleverd door Fromagerie Erik Murre. Deze Zeeuwse kaasexpert heeft een selectie van zijn mooiste kazen gemaakt voor de kaasplank en voegt vanuit zijn zuivel-assortiment een stukje kwaliteit toe aan de menukaart.

Zin in iets anders? Probeer een heerlijke cocktail

Wil je iets nieuws proberen, of weet je niet goed wat te kiezen? Wij helpen je graag om jou smaken in een glas te krijgen.