Skip to main content

Diner

Een overzicht van al onze gerechten

Starters

  • Breekbrood
    € 7,95

    Vers brood met aïoli, tapenade en kruidenboter

  • Surf Gamba’s
    € 13,50

    5 gamba’s in pittige knoflookolie, geserveerd met brood

  • Carpaccio
    € 13,50

    Met pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas

  • Camembert uit de oven
    € 10,50

    Camembert uit de oven, geserveerd met brood

  • Tomatensoep
    € 6,50

    Huisgemaakte tomatensoep geserveerd met brood

  • Rijk gevulde vissoep
    € 12,50

    Rijk gevulde vissoep, geserveerd met brood

Kids

  • Tomatensoepje
    € 5,00

    Huisgemaakte tomatensoep, geserveerd met brood

  • Ribje
    € 12,50

    3 ribbetjes, geserveerd met friet, snoepgroente en appelmoes

  • Groente lasagna
    € 10,50

    Lasagna van wisselende groenten. Geserveerd met brood en sla

  • Vissticks
    € 10,50

    4 vissticks, geserveerd met friet, snoepgroente en appelmoes

  • Frikandel
    € 10,00

    Frikandel, geserveerd met friet, snoepgroente en appelmoes

  • Kipnuggets
    € 10,50

    4 kipnuggets, geserveerd met friet, snoepgroente en appelmoes

Salades

  • Pompoen salade
    € 19,50

    Met baby spinazie, veldsla, pompoen, biet, zachte geitenkaas, pijnboompitten, pompoenpitten en een huisgemaakte pompoenpitolie dressing, geserveerd met brood.

Main Sea

  • Big Surf Gamba’s
    € 24,50

    Black tiger garnalen in een romige saus van gekonfijte knoflook

  • Zeebaarsfilet
    € 23,50

    Op de huid gebakken zeebaars met witte wijn-saffraansaus, seizoensgroenten en gebakken kappertjes

  • Maaltijd vissoep
    € 20,50

    Rijk gevulde, extra grote vissoep, geserveerd met brood

Main Meat

  • Big Surf Spare Ribs
    € 24,50

    Hele sparerib met maïskolf (licht spicy)

  • Kogelbiefstuk
    € 23,50

    Kogelbiefstuk van Vleesboerderij Boot met keuze uit: Champignonroomsaus, peperroomsaus of kruidenboter.

  • Surf&Turf
    € 26,50

    Kogelbiefstuk van Vleesboerderij Boot met 4 garnalen in een romige knoflooksaus

  • BBQ Burger
    € 19,50

    Runderburger van Vleesboerderij Boot met Romeinse sla, gekarameliseerde ui, kaas, bbq saus en mayonaise.

  • Blue Cheese Burger
    € 19,50

    Runderburger van Vleesboerderij Boot met gekarameliseerde ui, Bleu d’Auvergne, witlof, rucola, augurk en pepersaus.

  • Kip Knoflook
    € 17,50

    Tante Door kipfilet van Vleesboerderij Boot in een romige saus van gepofte knoflook, gegratineerd met kaas.

  • Kipsaté
    € 19,50

    3 stokjes Tante Door kipfilet van Vleesboerderij Boot met kroepoek, atjar, pindasaus en gebakken uitjes

Vega

  • Groente lasagna
    € 17,50

    Lasagna van wisselende groenten. Geserveerd met brood en sla

Desserts

  • Kaasplank
    € 14,00

    5 verschillende kazen van Fromagerie Erik Murre, geserveerd met mini-Matzers, rucola en vijgen ingelegd in rode port

    Tip: Een glaasje Pedro Ximenez complementeert de diverse kazen perfect

  • Espresso Martini
    € 11,50

    Dessert cocktail met espresso, vodka en koffielikeur

  • N.Y. Cheesecake
    € 8,00

    Cheesecake met vers fruit en rood-fruit saus

  • Chocolade Lavacake
    € 9,50

    Chocolade lavacake met slagroom en een bolletje vanille roomijs

  • Tartufo Limoncello
    € 9,50

    Citroentruffel met een kern van limoncello, bevloeid met limoncello

  • Chocolade bavarois
    € 9,50

    Donkere chocolade bavarois met amandelmelk en frambozen mousse

  • Dame Blanche
    € 9,50

    Vanille roomijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Kids ijsje
    € 5,50

    Roomijs, geserveerd in een leuk meeneemdiertje